ODD FELLOWS

Drachten

logo drie schakels odd fellows

nieuwe website 250

De Smalena Loge

in Drachten heeft een nieuwe website! De site is zowel bedoeld om niet-leden te informeren over de Odd Fellows in Drachten, maar ook leden hebben via een besloten gedeelte toegang tot handige informatie.

 

De website is ontwikkeld door Peter Wouda, die lid is van de Odd Fellows Heerenveen en daar eerder de website voor maakte.

De Smalena loge heeft bewust gekozen voor een bestaand model, hierdoor was de website dan ook binnen 10 dagen na opdracht verstrekking klaar en kon tijdens het zomer reces materiaal worden verzameld dat gepubliceerd kon worden of dat nodig was om alle activiteiten binnen de loge te documenteren.

Het systeem is bijzonder gebruikersvriendelijk en vraagt niet veel andere vaardigheden dan de gereedschappen van Microsoft die inmiddels iedereen kent.
Door gebruik maken van de website is een einde gekomen aan veel mailwisselingen of de stapels papier die de buro's van vele broederen sierden.

Nu kunnen de broederen van de Smalena loge alle beschikbare en actuele informatie raadplegen die op een geordende manier is opgeslagen.